Wat

Onderzoek en advies

We zijn gespecialiseerd in onderzoek en advies op het gebied van visieontwikkeling, imago, marktbehoeften, organisatie en effectiviteit. Eerst maken we in overleg een passende onderzoeksaanpak. Vaak zetten we (groeps)interviews in als onderzoeksinstrument, met digitale vragenlijsten voor de cijfermatige onderbouwing. In een rapport geven we concrete aanbevelingen en beleidsadviezen.

Projectmanagement

Zoek je een projectleider voor een onderwijs- of communicatieproject? We pakken het graag op. Dat kan ook via detachering. In overleg maken we een plan van aanpak en zorgen voor de uitvoering ervan. Samen kijken we wie van BOP het project het beste kan oppakken.

Communicatiestrategie

We helpen scholen bij hun positionering door het ontwikkelen van een uniek en onderscheidend profiel. In groepsinterviews gaan we op zoek naar de onderscheidende kenmerken van de school. Op basis daarvan schrijven we een profiel. Om ervoor te zorgen dat het profiel gaat leven onder doelgroepen, ontwikkelen we een communicatieplan of campagne.

Tekst en ontwerp

Een communicatiemiddel nodig? BOP zorgt samen met vormgevers, fotografen en webbouwers voor de ontwikkeling ervan. We maken bijvoorbeeld visiedocumenten, schoolgidsen, jaarverslagen, en websites. Naast logo’s ontwikkelen we ook huisstijldragers, zoals vlaggen, borden en briefpapier.