Nieuwsarchief

De Bolster, school voor praktijkonderwijs in Groningen, vroeg aan BOP advies over de uitstraling van de school. Ook schakelde De Bolster ons in om de uitnodigingen voor de feestelijke heropening van de school te ontwerpen.

Uitstraling

BOP adviseerde om in de communicatie over de school meer gericht leerlingen van het basisonderwijs aan te spreken. Met behulp van uitspraken recht uit het hart van leerlingen van De Bolster maakte BOP een passende boodschap. 'Laat zien wat jij kunt' is de slogan van De Bolster. Een slogan die wordt waargemaakt, volgens leerlingen. Lees hier wat ze erover zeiden.

Heropening van de school

In het najaar van 2008 heeft De Bolster een verandering ondergaan: het schoolgebouw is uitgebreid en het oude gedeelte is vernieuwd. De heropening van de school was een mooie gelegenheid om de nieuwe boodschap over het voetlicht te brengen. BOP ontwierp de uitnodigingen voor de feestelijke heropening en maakte een z-card met de boodschap en een plattegrond van het vernieuwde gebouw. Daarnaast pakte BOP de bewegwijzering in de school aan, zodat bezoekers gemakkelijk hun weg kunnen vinden in de school.