Nieuwsarchief

Deze zomer ontwikkelde BOP een publieksversie van het jaarverslag 2009 voor schoolbestuur Lauwers & Eems. In de publieksversie, het zogenaamde Jaarbericht, worden de resultaten van het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs van L&E gepresenteerd. Het jaarbericht is bedoeld voor eigen medewerkers en externe contacten en verschijnt tegelijkertijd met het uitgebreide jaarverslag.

L&E wilde dat het jaarbericht een professionele uitstraling zou krijgen. Om meer eenheid in haar communicatiemiddelen aan te brengen, vroeg het bestuur om in de opmaak van het jaarbericht aan te sluiten bij de publieksversie van het koersplan van het primair onderwijs dat in de zomer van 2009 door BOP werd ontwikkeld.

BOP schreef de teksten van de publieksversie op basis van het jaarverslag. De teksten worden afgewisseld met een aantal interviews met medewerkers en leerlingen van L&E. BOP nam de interviews af en schakelde een fotograaf in om portretten van de geïnterviewden te maken. Zo ontstond een prettig leesbaar jaarbericht dat er ook nog eens mooi uitziet.

Klik op de foto om een aantal pagina's uit het jaarbericht te bekijken.

03_poster