Heeft uw school al een publieksversie van het jaarverslag, strategisch beleidsplan of jaarplan? Een mooie kans om te laten zien waar uw school mee bezig is, om betrokkenheid te stimuleren en draagvlak te creëren.

Verplichtingen bieden kansen

Grijp de ontwikkeling van het verplichte jaarverslag, strategisch beleidsplan of jaarplan aan als kans om over je school te communiceren. Natuurlijk is een ouder niet geïnteresseerd in de droge cijfers en de uitgebreide verantwoording van een jaarverslag. Maar een ouder hoort wel graag waar de school inhoudelijk mee bezig is, welke doelen zij zich stelt en hoe de toekomst eruit ziet. Een medewerker ziet graag concreet resultaat van de visiebijeenkomsten waaraan hij heeft deelgenomen. Een aantrekkelijke publieksversie van het strategisch beleidsplan versterkt het draagvlak voor de richting die je als school met elkaar op wilt.

De ene publieksversie is de andere niet

Met een publieksversie van uw officiële documenten kunt u veel kanten op. De ene school kiest voor een brochure met verhelderende citaten en interviews, de andere school voor een publicatie die qua vorm opvalt tussen het communicatiemateriaal van concurrerende scholen.

BOP luistert graag naar uw wensen en eisen en doet een voorstel dat past bij uw visie en doelgroep. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met uw budget. Vanaf € 828,- is al veel mogelijk.

Voorbeelden

Concrete voorbeelden spreken meer tot de verbeelding. Daarom laten wij u graag wat werk zien.

Meer weten?

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons: (050) 318 40 55.